Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Sve što radimo Nutrigold je stao iza sjajne održive mode KLISAB branda

Nutrigold je stao iza sjajne održive mode KLISAB branda

Budućnost mode je u njihovim rukama

Kad Nutrigold postane dio jedne lijepe modne priče.

Svi članci
10. listopad 2022.

Svaka nova kolekcija branda KLISAB dokaz je da ustrajnost u radu, jasna vizija, ali i drugačiji pogled garantiraju uspjeh na modnoj sceni. Kako to ne bi podržali isti oni koji imaju ustrajnost u radu, jasnu viziju i drugačiji pogled na zdravu hranu? 

Tvornica zdrave hrane može se pohvaliti svojom prvom modnom "suradnjom". Omiljeni domaći modni brand održao je svoju prvu samostalnu reviju, a mi smo odlučili biti im podrška. U Hali Zagreb predstavljena je njihova kolekcija FALLFALL6, ali i ekološki održiva linija DENIMDENIM!

Održivost u poslovanju naša je poslovna filozofija. Kako raditi odgovorno, pametno i u skladu s prirodom? Reciklirajući staru Nutrigold ambalažu, koristeći platnene vrećice, proizvodnjom s minimalno otpada i pakirajući sve u bolja, ekološka rješenja. Upravo tako i KLISAB radi svoju odjeću. Nastaje ručnom izradom u patchwork tehnici, prepoznatljivoj za ovaj brand, a sakoi, traperice, jakne i suknja iz nove linije nastali su upcyclingom traper hlača, a taj postupak kreativnog re-usea dizajneri su odabrali jer ostvaruje proizvode dodane vrijednosti bez kreiranja ikakvog daljnjeg štetnog utjecaja na okoliš. Kolekcija FALLFALL6 ima obilježja punk i dandy estetike, ali je i izuzetno nosiva i sadrži prepoznatljiv KLISAB potpis koji svoje ishodište uzima u klasici, interpretiranoj na nov, svjež način, nudeći suvremena dizajnerska rješenja. Cijelu priču dodatno zaokružuju minuciozni detalji i vrhunska ručna izrada. Takvom vrhunskom radu morali smo reći "da".

Kao jedan od pokrovitelja prve samostalne KLISAB revije jasno smo i glasno poručili da djelujemo zeleno, a osim toga, modele, produkciju i tehniku "počastili" smo Nutrigold proizvodima.

Kreirajući našu robnu marku, imali smo nekoliko ciljeva. Pakiranje je moralo biti uočljivo i posebno, sadržaj kvalitetan, a krajnji rezultat nešto o čemu će se pričati. Slično kao i KLISAB, zar ne!?

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.