Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Slatki raj za mališane- najbolji slatkiši za one najmanje

Slatki raj za mališane- najbolji slatkiši za one najmanje

Slatko za najslađe

Slatkiši su neizostavan dio djetinjstva koji budi osjećaj radosti, uzbuđenja i bezbrižnosti.  Iako znaju probuditi brigu među odraslima, slatkiši mogu biti zdravi ako se pomno izaberu, a mališanima pružaju jednak osjećaj sreće i užitka!

Svi članci
04. prosinac 2023.

Slatkiši nisu samo ukusna poslastica, oni često prate i posebne trenutke u djetinjstvu. Rođendanske torte prekrivene šarenim slatkišima postaju središnji dio proslava, dok razne čokoladice stvaraju najljepše uspomene. Slatkiši su za djecu čarobni ključ u svijet mašte i radosti. U mališanima bude osjećaj veselja, a često postaju simbol sreće, bezbrižnosti i nezaboravnih trenutaka koje nose sa sobom kroz cijeli život.

Šarena pakiranja bombona, hrskavi keksi, kraljica čokolada- sve su to slatkiši koji djeci znače puno više od same slastice. Izazivaju najljepše osmijehe, stvaraju najbolje doživljaje i izazivaju radost koju je teško opisati.

No u tome svemu muku muče najviše roditelji. Dobro je poznato da šećeri nisu najzdraviji, a roditelji se često nađu u dilemi kako ispuniti djeci želju i pri tome ne štetiti njihovome zdravlju. Važno je podsjetiti da konzumiranje slatkiša treba biti umjereno i dio uravnotežene prehrane. No, uživanje u šarenom svijetu slatkiša ostaje nezaboravno iskustvo u svakom djetinjstvu.

Upravo zbog toga postoje razne zdrave verzija slatkiša, u kojima djeca mogu uživati svaki dan, a roditelji biti bezbrižni da će Zubić vila morati odnijeti pokvaren zub.

Upravo smo popis takvih slatkiša pripremili za vas. U ovo blagdansko vrijeme teško je odoljeti šećernim bombama, zbog čega je važno balansirati između zdravoga i slatkoga, posebno kada je riječ o djeci. Najzdraviji, najkvalitetniji, a opet najslađi slatkiši čekaju vas na našem popisu. Neka ove ukusne slastice postanu idealan dar za sve klince i klinceze!

Čokoladni Djed Mraz

Čokoladni Djed Mraz neizostavan je dio blagdana, a Rosengarten Djed Mraz napravljen je s puno ljubavi, pažnje i brige o zdravlju, ali i okolišu.  Ovaj ukusni Djed Mraz nije samo poslastica, već mali komad blagdanske radosti koji se dijeli s voljenima. Bilo da ga poklanjate kao slatki dar djeci ili ga uživate sami, čokoladni Djed Mraz postaje neizostavan dio blagdanske tradicije, a mališani jednostavno ne mogu zamisliti blagdane bez njega.

Čokoladni božićni ukrasi

A da ne bi bio samo važan Djed Mraz, pripremili smo još božićnih delicija. Jedna od božićnih tradicija je i ukrašavanje jelke, a kako bi samo bilo dobro da su svi ukrasi čokoladni! Iako to još nije popularna praksa, dovoljno će biti da dječica uživaju u okusima čokoladnih božićnih ukrasa. Veseli oblici  zvončića i božićnih kuglica obožavat će mali i veliki, a osim lijepe dekoracije Rosengarten čokoladni ukrasi odlična su božićna poslastica izrađena od 100% organskih sirovina. Ove čokoladice sadrže minimalno 40% pažljivo uzgojenog kakaa, a čija je slatka nota upotpunjena dodatkom nerafiniranog šećera od šećerne trske. S prvim grizom najmanje će razveseliti tanka hrskava tekstura, koja se lako topi u ustima.

Kiseli gumeni bomboni 

Gumenim bombonima djeca teško mogu odoljeti, a BioBon kiseli gumeni bomboni u obliku slonića svakome će izmamiti osmijeh na lice. Pakiranje ovih bombona otkriva raznolikost okusa i šarenilo boja. Voćne aromame grejpa, trešnje, naranče, limuna i jabuke, zajedno stvaraju nezaboravno iskustvo. Svi sastojci pomno su odabrani i dolaze iz organskog uzgoja. A osim toga, ovi bomboni ne sadrže gluten i pogodni su za svakoga!

Jestivi papir

Jestivi novac za djecu odlikuje se jedinstvenom kombinacijom zabave i ukusa u obliku sočnih voćnih poslastica. Ovaj organski proizvod blagog voćnog okusa, posebno osmišljen za najmlađe sladokusce pruža uzbudljiv doživljaj igre i okusa. Hoch jestivi organski papir  potiče kreativnost i maštovitu igru, dok istovremeno roditeljima pruža mir zbog organskog podrijetla sastojaka. Idealno rješenje za slatkiš koji donosi osmijeh na lica najmlađih, jestivi novac voćnog okusa osigurava slatko iskustvo koje će djeca voljeti i pamtit će ga s osmijehom na licu.

Kakao keksi s pirovim brašnom bez šećera

Ovaj ukusni desert predstavlja savršenu kombinaciju tradicionalnog okusa s modernim pristupom zdravijim sastojcima. Delicia bio kakao keksi izrađeni su pažljivo odabranih sastojaka, uključujući pirovo brašno koje pridonosi njihovoj hrskavosti i posebnoj teksturi. Osim toga, bogat kakao dodaje dubinu okusa, stvarajući savršenu harmoniju slatkog i čokoladnog. A zašto su super za vaše najmlađe? Jer nemaju šećer, napravljeni su bez umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida, a pir je jedna od najzdravijih žitarica! Slatko zadovoljstvo s dodatkom zdravih sastojaka spremni su da zadovolje nepca naslađih kritičara i osvoje njihova radosna srca.

Voćne karamele

Candy Tree voćne karamele nude raznolikost voćnih aroma u jednoj neodoljivoj kolekciji. U svakoj vrećici ovih ukusnih bombona kriju se bogati okusi jagode, jabuke, limuna, trešnje, naranče i crnog ribiza. Svi ovi ukusni bomboni proizvedeni su isključivo od sirovina dobivenih iz organskog uzgoja, pružajući visokokvalitetan doživljaj svakom zalogaju. Savršeno mekana tekstura i izvanredan okus samo su neki od razloga zašto Candy Tree voćne karamele predstavljaju izvrstan izbor za ljubitelje slatkiša koji traže kvalitet i prirodnu notu u svakom užitku. S ovim bombonima, djeca će uživati u voćnom rajskom doživljaju, a vi bez grižnje savjesti da ste im poklonili nešto štetno.

A da ne bi ostali samo na slatkišima slasnim, darovati možete mališane i drugim poklonima raznim.
Naše ideje pomoći vam mogu, jer sigurno će one najmanje oboriti s nogu! 

Pretplati se na naš newsletter i otkrij tajne zdravog svijeta uz i 10% popusta na prvu narudžbu. Jer tko kaže da informacije o popustima nisu ključ za stvaranje prave zdrave priče? 

 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.