Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Orašasti plodovi savršena su grickalica i u malim pakiranjima

Orašasti plodovi savršena su grickalica i u malim pakiranjima

Snack "za put"

Već i ptice na grani znaju da su orašasti plodovi iznimno zdravi, hranjivi i prepuni nutrijenata. O njihovim prednostima ne treba previše ni pričati, a zbog svoje praktičnosti, bez problema ih možete uvrstiti u svoj dnevni jelovnik kao snack i zdravu grickalicu gdje god se nalazili.

Orašasti plodovi su nevjerojatno hranjiva i ukusna opcija za grickanje koja nudi brojne prednosti. Bez obzira jeste li u pokretu, gladni između obroka ili jednostavno tražite zdravu alternativu za tradicionalne grickalice, orašasti plodovi su idealan izbor. U malim pakiranjima, ovi mali energetski paketi pružaju ogromnu dozu hranjivih tvari i ukusnog zadovoljstva.

Orašasti plodovi su bogati hranjivim tvarima poput proteina, zdravih masti, vlakana, vitamina i minerala. Sadrže esencijalne masne kiseline koje su ključne za zdravlje srca i mozga, kao i proteine koji su važni za izgradnju mišića i održavanje tjelesne mase. Osim toga, orašasti plodovi su također dobar izvor vlakana, što pomaže u regulaciji probave i održavanju osjećaja sitosti.

Veliko bogatstvo u malim pakiranjima

Jedna od glavnih prednosti orašastih plodova kao grickalice je njihova pogodnost pakiranja. Orašasti plodovi lako se spremaju u mala, praktična pakiranja koja su savršena za putovanja, odlazak na posao ili školu, ili bilo koju drugu aktivnost izvan kuće. Bez obzira jeste li u automobilu, vlaku ili avionu, jednostavno možete ubaciti vrećicu orašastih plodova u torbu ili džep i imati zdravu grickalicu pri ruci kad god vam zatreba.

Orašasti plodovi su izvrsna opcija za utaživanje gladi između obroka. Njihova kombinacija proteina, zdravih masti i vlakana osigurava dugotrajnu energiju i osjećaj sitosti, što ih čini idealnom opcijom za održavanje stabilne razine energije tijekom dana. Umjesto da posegnete za brzom i nezdravom grickalicom, poput čipsa ili slatkiša, odaberite orašaste plodove kako biste zadovoljili glad na zdraviji način.

Za to se pobrinuo Nutrigold, jer sa svojim NutriGo pakiranjima, zdrave grickalice možete imati bilo kada i bilo gdje, a uvijek ćete imati dovoljnu dozu zdravih namirnica. Evo i nekoliko prijedloga orašastih plodova u slatkim, praktičnim i malim pakiranjima. 

Indijski oraščić i sušene brusnice

Indijski oraščići, poznati i kao indijski orasi, egzotični su orašasti plodovi s bogatom kremastom teksturom i karakterističnim okusom koji kombinira slatkoću s blagom notom orašastog okusa. Ovi orašasti plodovi su bogati hranjivim tvarima, uključujući zdrave masti, proteine, vlakna, vitamine i minerale, što ih čini idealnim dodatkom zdravoj prehrani. Indijski oraščići su također poznati po svojim antioksidativnim svojstvima i mogućim zdravstvenim koristima za srce i mozak. Uz kombinaciju s brusnicama, daju savršenu dozu slatkoga, zdravoga i slanoga u pauzama između obroka. 

Lješnjak i čips od banane

Lješnjak je orašasti plod koji potječe od drveta lješnjaka iz porodice breza. Ovi orašasti plodovi su bogati hranjivim tvarima, uključujući zdrave masti, proteine, vlakna, vitamin E i mnoge druge važne nutrijente. Lješnjaci imaju bogat, orašasti okus i često se koriste u raznim kulinarskim receptima, a nerijtko su idealni za brzi snack i zdravu grickalicu. Osim što su ukusni, lješnjaci su također poznati po svojim koristima, uključujući podršku zdravlju srca, mozga i kože. Čips od banane oduvijek je poznat kao zdrava zamjena za klaisčni čips, a u kombinaciji s lješnjakom, savršeno nadopunjuju zdravo i slasno. 

Brazilski orah

Brazilski orah, poznat i kao orašasti plod iz Brazila ili brazilski oraščić, potječe iz Južne Amerike, a poznat je po bogatstvu hranjivih tvari i karakterističnom okusu. Ovi orašasti plodovi su izuzetno bogati selenom, esencijalnim mineralom koji igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja imunološkog sustava i funkcije štitnjače. Upravo zbog toga ne preporuča se konzumirati ga u velikim količinama, jer maksimalno četiri ova oraha dopuštena su za dnevni unos kvalitetnih nutrijenata. A vjerujte, bit će vam dovoljno. 

Badem

Bademi su popularni orašasti plodovi koji potječu iz Mediteranskog područja i Bliskog istoka te su poznati po svojoj bogatoj hranjivoj vrijednosti i raznovrsnim  koristima. Ovi ukusni orašasti plodovi su bogati zdravim mastima, proteinima, vlaknima, vitaminom E, magnezijem i drugim važnim hranjivim tvarima. Odlično se slažu u svim receptima, a još su bolji kada glad utažite ovim ukusnim orašastim plodom, a ne nezdravnim grickalicama. 

Orašasti plodovi su više od samo ukusne grickalice - oni su hranjivo bogatstvo koje pruža brojne prednosti. Pakirani u malim pakiranjima, oni su savršeni za putovanja, utaživanje gladi i održavanje energije tijekom dana. Bez obzira jeste li kod kuće ili u pokretu, orašasti plodovi su uvijek praktičan i ukusan izbor za zdravo grickanje. 

Za još više savjeta, recepata i proizvoda, pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve naružbe!

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.