Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Tvoja košarica je prazna.

Dodaj bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje ti 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Eurovizijska euforija je tu, a mi imamo najbolje grickalice za uzbudljivu večer

Eurovizijska euforija je tu, a mi imamo najbolje grickalice za uzbudljivu večer

Rim Tim Tagi Dim nam je već mjesecima u glavi, a sad kad je napokon došlo vrijeme za navijanje i uživanje u najraskošnijim glazbenim melodijama Europe, potrebno je opremiti se najukusnijim grickalicama za ovu posebnu večer. Ali i najzdravijim!

Eurovizija, najveće glazbeno natjecanje u Europi, donosi uzbuđenje, strast i naravno, glazbu koja nas povezuje. Gledanje Eurovizije je godišnji ritual koji okuplja ljude diljem Europe i šire, donoseći uzbuđenje, strast i glazbu. Ovaj spektakl ne samo da slavi raznolikost europske glazbene scene, već i spaja ljude različitih kultura i nacionalnosti u zajedničkom iskustvu.

Iako nekima ne predstavlja prevelik događaj, Eurovizija je za prave fanove i prava prilika za okupljanje prijatelja i obitelji oko televizije, dok se zajedno pretvarate u najveće kritičare navijajući za svoju zemlju. 

Dok se pripremate za večer punu zvukova, boja i energije, razmislite o uživanju u ovom glazbenom spektaklu uz zdrave grickalice koje ne samo da će zadovoljiti vaše nepce, već će i čuvati vaše zdravlje. Mi smo za vas pripremili one najbolje!

Orašasti plodovi 

Svi već dobro znaju da su orašasti plodovi najzdravija alternativa nezdravim grickalicama. Sa svojim bogatstvom hranjivih sastojaka, orašasti plodovi su savršen izbor eurovizijskih grickalica. Bademi, orasi, indijski oraščići, brazilski orasi, lješnjaci i mnogi drugi - svaki orašasti plod donosi sa sobom svoj jedinstveni ukus i hranljive prednosti. Igrajte se s različitim okusima, a mi vam predlažemo da za svaki orašasti plod pronađete državu iz koje potječe, a natječe se na Euroviziji, jer vjerovali ili ne, jako puno plodova dolazi upravo iz tih zemalja. Mala pomoć - bademi dolaze s Bliskog Istoka (Cipar, Turska), makadamija iz Australije, a lješnjak je podrijetlom iz Velike Britanije. Na vama je da istražite ostatak, a bogatu ponudu možete pronaći u našoj trgovini. 

Sušeno voće

Sušeno voće je prava zvijezda eurovizijskog stola. Svojom bogatom paletom boja, tekstura i okusa, ove voćne poslastice pružaju pravu eksploziju ukusa koja će oduševiti sva nepca. Od sočnih sušenih brusnica do slatkog sušenog ananasa, svaki zalogaj je punoća voćnog okusa koji će vas podsjetiti na toplinu ljeta i radost glazbe. Osim što su ukusne, sušene voćne grickalice su i izuzetno zdrave. Bogate su prirodnim šećerima, vlaknima, vitaminima i antioksidansima, pružajući vam potrebnu dozu energije i podršku imunitetu dok uživate u glazbenom spektaklu Eurovizije. P. S. i ovdje ponovo možete ubaciti prethodnu igru, jer primjerice datulje dolaze iz država sjeverne Afrike (Maroko). 

Rižini krekeri

Rižini krekeri su puno više od obične grickalice - oni su savršena kombinacija hrskavosti, ukusa i zdravlja koja će zadovoljiti sva nepca i potrebe. Lagani su i niskokalorični, što ih čini idealnim izborom za sve koji paze na unos kalorija ili žele zdravu alternativu tradicionalnim grickalicama. Oni su također prikladni za vegane i ljude s intolerancijama na gluten.  A kod nas ne mora stati sve samo na klasičnom rižinom okusu, jer u našoj ponudi imamo i one s čokoladom, jogurtom ili pak s kvinojom - izbor je na vama! U svakom slučaju, ovi krekeri bit će prava grickalica za glazbenu večer bez grižnje savjesti!

Zdravi čipsevi

Čips je zasigurno jedna od najpopularnijih grickalica, a zdrave verzije danas su sve popularnije. U našoj trgovini možete pronaći različite varijacije čipsa koji nije onaj klasični od krumpira - banane, tapioke, manga, riže... Bezbroj je opcija, a sve možete pronaći na jednom mjestu. U ovim čipsevima možete uživati neograničeno bez kompromisa, jer ovi čipsevi se obično pripremaju od svježeg voća, povrća ili žitarica, uglavnom su pečeni umjesto prženi i često su obogaćeni hranjivim sastojcima kao što su proteini, vlakna ili vitamini.

Europski recepti

Uz zdrave i raznovrsne girckalice, dobro je imati i nešto konkretno u slučaju da planirate veliko druženje, a ne želite da itko ostane gladan. Jedna od idjea je napraviti tradicionalna jela po državama koje se natječu ili slastice koje ćete sami pripremati i istovremeno otkrivati nove kulture. Naravno, mi i tu imamo rješenje jer u našem kutku s receptima imate neka od najukusnijih tradicionalnih jela, a mi izdvajamo nama najbolje:

Ne zaboravite uz odličnu hranu pripremiti i napitke poput bezalkoholnih pićavina ili piva, kako biste upotpunili doživljaj gledanja Eurovizije. Igrajte različite igre - pogađajte pobjednike i uspoređujte odgovore sa svojim prijateljima i obitelji. Uz dobru glazbu, raznoliku hranu i ugodno društvo, vaša  gledateljska zabava Eurovizije bit će nezaboravan doživljaj za sve prisutne! 

Pratite nas na društvenim mrežama, jer za eurovizijsko finale spremamo iznenađenje za još potpuniju i bolju zabavu! 

Za još odličnih ideja, recepata i savjeta, pretplatite se na naš Newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve narudžbe! 

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.