Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Prirodna kozmetika Sapun od himalajske soli - hit u svijetu prirodne kozmetike

Sapun od himalajske soli - hit u svijetu prirodne kozmetike

Za meku kožu zdravog sjaja!

Sapun od himalajske soli sastoji se od 100% kristalne soli koja se smatra jednom od najčišćih soli na svijetu i pritom ne sadrži nikakve dodatke. 
Odličan je za suhu kožu, nježno čišćenje i kao vaš saveznik u borbi protiv celulita.

Himalajsku sol zbog svojih dragocjenih sastojaka zovu i bijelim zlatom. Osim što će vam u prehrani zbog njezinih 84 dragocjenih elemenata organizam biti zahvalan, prirodnom kozmetikom s njezinim dodirom kožu ćete osvježiti i nagraditi je samo najfinijim sastojcima...

Usporavanje procesa starenja, poboljšavanje zdravlja respiratornog i kardiovaskularnog sistema i regulacija krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi su samo neki od benefita himalajske soli.

Sapun od himalajske soli - najčišće soli na svijetu

Sapun od himalajske soli sa 100% kristalima soli je izuzetno pogodan za njegu kože, a pokazao se i vrlo djelotvoran u liječenju ili ublažavanju herpesa, celulita i suhe kože. Ako ga do sad niste koristili, moguće je da ćete pri prvom korištenju osjetiti na koži osjećaj blagog peckanja, ali to je samo znak da sol čisti tijelo od toksina i trebalo bi trajati samo nekoliko minuta.

Sapun himalajska u oblik pločice.

Sastoji se od 100% kristalne soli i ne sadrži nikakve dodatke. Odličan je za suhu kožu i alergije, a preporuča se i za kožu sa bubuljicama, kožne bolesti - ekcem, psorijaza, herpes, ugrize i ubode insekata. 

Kako se koristi sapun od himalajske soli? 

Sapun nanesite na vlažnu kožu i utrljajte kružnim pokretima na željeno područje. Bez ispiranja, pustite da se sol osuši na tijelu, te potom odstranite višak ručnikom. Nakon korištenja sapuna nije potrebno nanositi kreme, no ukoliko imate izrazito suhu kožu možete koristiti organsko ulje po vašem izboru.

 S himalajskom soli može se napraviti još puno čudesnih kozmetičkih proizvoda poput, a mi svakako savjetujemo da isprobate i:

Zajedno sa čistom izvorskom vodom, Himalajska kristalna sol nudi sve prirodne elemente identične elementima u ljudskom tijelu – iste one elemente čije je postojanje otkriveno u pramoru (ili prvobitnom moru).

Blagodati korištenja prirodne Himalajske kristalne soli, koja sadrži 84 elemenata od kojih se sastoji i ljudsko tijelo, uključuju regulaciju vode, razinu šećera u krvi, učvršćivanje kosti, reguliranje sna, održavanja libida, sprečavanje širenja vena na nogama te grčenja mišića. 

Gdje kupiti sapun od himalajske soli?

Ljekoviti sapun od himalajske soli možete kupiti u našem webshopu. A ako vam je od tipkanja po kompu draža šetnja po gradu, onda nas posjetite u našim trgovinama, a popis lokacija pronađite ovdje.  P.S. Jeste znali da ako se učlanite u naš Loyalty program, ostvarujete minimalno 5% popusta ZAUVIJEK. Super, zar ne?! Više o Loyalty Klubu saznajte na linku: Loyalty klub.

Za dodatne zdrave recepte i savjete, prijavite se na naš NEWSLETTER.

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Komentari (2)
slavica bojić, 24. ožujak 2020.
Članak mi se sviđa jako...već duže vrijeme koristim himalajsku sol za jelo, lampu sa ionizaciju prostora, a i sapun ću od sada.Upoznata sam s njezinim svojstvima veoma korisnim za zdravlje. Pozdrav Slavica
Karmen , 05. listopad 2019.
Sapun je odličan kao piling za kožu. Tijekom korištenja se osjeća lagano peckanje i grijanje kože. Koža nakon njega bude mekana. Preporuka svima da probate.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.