Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Bambus je materijal i sastojak budućnosti koji će vam promjeniti život

Bambus je materijal i sastojak budućnosti koji će vam promjeniti život

Pelene, četkice za zube, tegle za cvijeće, namještaj, čak i odjeća...

Pelene, četkice za zube, tegle za cvijeće, namještaj, čak i odjeća...

Stablo bambusa je već dugi niz godina simbol dugovječnosti, a njegov uspjeh počiva na dubokom strpljenju. Kad se sjeme bambusa posadi, niz godinana raste njegovo korijenje, a bambus uopće ne izlazi na površinu. Za to vrijeme bi neki od njega već i odustali i nazvali ga potpunim promašajem te gubitkom vremena i sjemena. Ali nakon pet godina, bambus odjednom naraste i do 20 metara.

Za uspjeh su iznimno važni vjera i strpljenje - to je ono što nas uči bambus.

Bambus je 100% prirodan i biorazgradiv pa daje korisnicima, koji su ekološki osvješteni, savejst i pravi mir. Kada jednom prestanete s upotrebom predmeta od bambusa možete biti mirni, znajući da će se vratiti u Zemlju ostavljajući minimalan utjecaj na životnu sredinu. Plastika, s druge strane, će nastaviti zagušavati ekosistem ostatak vašeg života, života vaše djece i vaših unuka.

Bambus proizvodi - mali utjecaj na životnu sredinu!

Ljudi su sve svjesniji potencijala bambusa i prepoznaju ga kao materijal koji može ne samo poslužiti u svijetu dizajna, graditeljstva, laboratorijskih istraživanja i ostalih proizvođačkih segmenata, već i u očuvanju klimatskih uvjeta na Zemlji s obzirom na njegovu veliku moć apsorpcije ugljikova dioksida.

Baš zato, donosimo popis nekih genijalnih proizvoda od bambusa koji će vam promjeniti život!

Četka za posuđe od bambusa Humble Brush

Bambus rezanci

Bambus je jedna od glavnih namirnica, kad je riječ o autentičnoj kineskoj kuhinji. Bambus rezan na tanke rezance omogućuje vam razna jela, od juha do prženog bambusa. Najpoznatiji kineski specijalitet svakako je bambus u slatko-kiselom umaku, a ovi rezanci upravo su dio te voljene delicije.

Štapići za uši od bambusa

Elegantni i glatki pamučni štapići s ručkom izrađeni su od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Napravljen od bambusa i organskog pamuka, ovaj mali prijatelj je jednako koristan kao i plastični pandan, ali bez ikakve štete za prirodu i 100% biorazgradiv.

Četkica za zube od bambusa

Četkica za zube od bambusa i s vlaknima idealna je za sve koji vole pametan dizajn, koji uz to čuva i okoliš. Drška je proizvedena od 100% biorazgradivog bambusa, a mekana vlakna izrađena su od najlona, izdržljivog materijala koji se tijekom dužeg vremena sam razgradi.

Humble Brush četkica je ergonomski oblikovana i ima iznimno elegantan dizajn, upravo zbog kojeg ga svi žele u svojoj kupaonici.  Sve Humble Brush četkice imaju mekana (za odrasle) i ultra mekana (za djecu) vlakna koja su najbolja za naše desne i provjereno ne sadrže toksin BPA (bisfenol A).

Šalica od bambusovih vlakana

Ekološki odgovorna višekratna šalica napravljena od prirodnih bambusova vlaknima. Ima i zatvoreni poklopac bez kapanja. Proizvedena je od najbrže rastućeg, najtrajnijeg materijala – organskog bambusa, odnosno iz prirodnih bambusovih vlakana koja za rast ne trebaju nikakve pesticide niti druge kemikalije.

Ne sadrži ni bisfenol A niti druge štetne tvari, stoga su kava i čaj u njoj ukusniji jer ne otpušta nikakve štetne tvari. Lagana je i možete nositi sa sobom i smije se prati u perilici suđa.

Bambus je najbrže rastuća biljka na planeti, ako niste znali. Kažu da je jedina biljka za koju se golim okom može primjetiti da raste. Također ima prirodnu antibakterijsku zaštitu te za svoj rast ne treba dodatnih sredstava.

Bambus je izvanredan i veoma svestran prirodni resurs. U Aziji se koristi u širokoj upotrebi, uključujući kuhanje, građevinu, transport, tekstil i medicinu. Bambus je, jednostavno, divan, zeleni izvor koji je izuzetno koristan i za udobnost koju želimo u našim životima, ali i za životnu sredinu.

Prijavite se na naš besplatan Newsletter i prvi saznajte sve novosti iz zdravog života uz Tvornicu Zdrave Hrane  Prijavom na newsletter ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu. 

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.