Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Prirodna kozmetika Jedina prirodna krema koja će vam trebati

Jedina prirodna krema koja će vam trebati

Prirodna kozmetika slijedi biološki ritam naše kože.

Prirodna kozmetika slijedi biološki ritam naše kože.

Svi članci
04. siječanj 2019.

Prirodne kreme za lice i drugi proizvodi na bazi prirodnih sastojaka su poželjne za očuvanje lijepog izgleda lica te boljeg zdravlja kože.

Kozmetički proizvodi danas su strogo kontrolirani, no svejedno mogu sadržavati niz štetnih sastojaka koji su dopušteni u malim količinama. Te količine većinom ne prelaze 1-2% od ukupnih sastojaka ili volumena kreme, ali ih mnogi i dalje preporučuju izbjegavati. Prirodne kreme za lice onda postaju savršen izbor jer ne sadrže štetne sastojke poput parabena, konzervansa, mirisa, silikona i ostalih tvari koje mogu uzrokovati negativne reakcije na koži.

Prirodna kozmetika danas je postala dovoljno raširena i povoljna kako bi bila dostupna svima.

Prirodne sastojke ljudski organizam prihvaća kao svoje i na njih ne razvija antitijela. Kemijski sastojci su oni koje ljudski organizam ne prihvaća kao svoje, a zbog toga razvija antitijela. To je osnovni razlog zašto vam kemijska i marketinški prirodna kozmetika nakon nekog vremena više ne odgovara. Tada mijenjate trenutno omiljenu kremu i tražite novu.

Upravo tom začaranom krugu stanite na kraj. S nekoliko vrsta kreme koje su vam potrebne na polici u kupaoni...

Prirodna krema za normalnu kožu BeeVenom

Bogata kombinacija djelatnih tvari i pčelinjeg otrova u BeeVenom kremi za lice njegovati će vašu kožu i poboljšati njen izgled. BeeVenom krema s otrovom pčelica smatra se pravim blagoslovom za kožu lica jer:

  • pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora
  • doprinosi smanjenju vidljivosti postojećih bora
  • održava svjež i mladenački izgled kože

Vratite svojoj koži prirodni sjaj i podarite joj svilenkastu mekoću uz BeeVenom kremu za lice s pčelinjim otrovom.

Samo manju količinu kreme treba nanijeti na temeljito očišćeno, još vlažno lice i blago umasirati te ju nanositi ujutro i navečer. Krema je namijenjena normalnoj i mješovitoj koži, za svaku dob i spol.

Olival smilje - prirodna hranjiva anti-age krema 50ml

Sa savršenom kombinacijom prirodnih sastojaka, Olival krema pruža intenzivnu hidrataciju i pomlađuje vašu kožu, čineći je blistavom i mladolikom.

Smilje, poznato i kao "cvijet sunca", već stoljećima je korišteno u kozmetici zbog svojih izvanrednih svojstava. Bogato antioksidansima i esencijalnim uljima, smilje hrani i obnavlja kožu, umanjujući fine linije i bore. Olival formula sa smiljem duboko prodire u kožu, dajući joj zdrav i sjajan izgled.

Krema sadrži hranjive vitamine iz ulja jojobe i ekstrakte mrkve i matičnjaka koji će nahraniti vašu kožu iznutra. Suha koža će nestati kao loša šala, a vi zračiti samopouzdanjem i mladolikošću.

Osim toga, hidratantna krema ima lagani, nemasni sloj koji se brzo upija, ne ostavljajući neprijatan osećaj na koži. Možete je koristiti kao odličnu podlogu za šminku ili je nositi samostalno za prirodan i svež izgled.

Istražite moć prirode i otkrijte predivnu transformaciju vaše kože već danas.

Krema za lice s konopljom

Unterweger krema za lice na bazi konoplje njeguje kožu dajući joj prirodan sjaj i potrebnu hidrataciju zbog čega je idealna za suhu kožu!

Konoplja se ističe bogatim nutritivnim sastavom - obiluje vitaminima, mineralima te “zdravim” mastima zbog čega će ova krema pravilno nahraniti vašu kožu dajući joj zdravi i ujednačen ten te  potrebnu elastičnost za mladoliki izgled. Uz Unterweger možete zaboraviti na kožna oštećena, prištiće te pore! Potrazi je kraj jer je Unterweger krema od konoplje pravi prirodan dar!

Prirodna maska za lice od roze gline

Glina je od davnina korištena namirnica za održavanje ljepote i zdravlja kože, a u zadnjih nekoliko godina ponovo dobiva na popularnosti kao neizostavan sastojak u dnevnoj i noćnoj rutini njege kože.

Roza kaolin glina dobiva se kombinacijom crvene i bijele gline, a poznata je po svom odličnom sastavu i neutralnom pH-u zbog čega se smatra najnježnijom od svih vrsta gline. Roza glina stoga ne odstranjuje prirodnu vlažnost kože lica već pomaže dehidriranoj i osjetljivoj koži da se vrati u svoje prvotno i zdravo stanje.

Argiletz maska za lice od ružičaste gline doprinosi:

  • prirodnom sjaju
  • hidrataciji 
  • smanjenju crvenila
  • poboljšanju teksture oštećene kože

Ova maska odličan je izbor ukoliko imate suhu, osjetljivu ili reaktivnu kožu kako biste svojoj koži podarili blistav prirodni sjaj i njegu, a maska je odmah spremna za korištenje.

Prirodna kozmetika ima jednako djelovanje prvi dan, nakon 50 dana, a i nakon 100 dana – možete je koristiti cijeli život bez straha od štetnih posljedica koje uzrokuju kemijska i marketinški prirodna kozmetika. Prirodna kozmetika slijedi biološki ritam naše kože i potiče vlastite korektivne funkcije. I baš zato, dovoljno je tek nekoliko pomono odabranih proizvoda poput ovih da bi vaša koža bila sretna.

Još dobrih kozmetičkih savjeta krijemo nakon prijave na Newsletter.

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.