Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Prirodna kozmetika Maske za lice od meda spašavaju svaki tip kože

Maske za lice od meda spašavaju svaki tip kože

Prirodne maske s medom.

Med ima protuupalno i umirujuće djelovanje te hidratizira kožu.

Svi članci
03. studeni 2017.

Med je iznimno hranjiv za kožu i poznata je tvar za zdržavanje vlage. Dakle, nije samo zdrav kada ga jedemo, već je odličan i za zdravlje kože. Maska od meda pomaže u pomlađivanju kože i uklanja fine bore, a ovisno o kombinaciji više sastojaka može biti dobar za suhu ili masnu kožu, problematičnu kožu s aknama i lice s upalama.

Prirodne maske za lice s medom - recepti 

Naribajte jednu jabuku i dodajte tri do četiri žlice meda. Dobro izmiješajte s malo mlake vode i nanesite na lice. Nanesite sloj maske na cijelo lice. Pričekajte deset do petnaest minuta, a nakon toga lice operite mlakom vodom.  Maska najbolje funkcionira kada je svježe pripremljena. Jabuka radi kao piling za čišćenje lica te zajedno s medom čisti pore kože.


Maska od meda i cimeta daje vrlo dobre rezultate, a zahtijeva malo vremena. Osim što se ovom jednostavnom maskom za lice može umanjiti bakterijska upala kože i crvenilo, upornijom uporabom mogu se ukloniti i mrlje nastale kao posljedica akniRezultati u roku 2-3 tjedna su vidljivi no samo treba biti uporan. Tri žličice cimeta i malo meda pomiješajte te napravite smjesu. Nanesite na područja prištića prije spavanja i ostavite preko noći. Isperite ujutro toplom vodom.

Kurkuma je poznata po svojim antiupalnim svojstvima već stotinama godina, a u kombinaciji s medom pomaže temeljito očistiti kožu nečistoća, čineći je mekom i podatnom. Pomiješajte 2 žlice meda, prstohvat kurkume i pola žlice soka od limuna. Nanesite masku na lice i držite 10 minuta, nakon toga isperite toplom vodom, te zatim hladnom kako biste zatvorili pore. Pripazite da izbjegavate područje očiju – i zbog kurkume i soka od limuna.



 

kurkuma

Maska od meda i avokada je maska savršena za masnu kožu. Izmješajte pripasirani avokado i malo meda, nanesite na lice i vrat i ostavite 15 minuta. Isperite hladnom vodom. Avokado sadrži ulje koje odlično i duboko djeluje na vašu kožu. Najvažnija karakteristika avokada vjerojatno je ta da je dobar izvor kalija.
 

Svim vašim problemima s kožom tijela i lica možete stati na kraju uz pomoć prirode:

NEWSLETTER pronađite ovdje i otkrijte puno kozmetičkih recepata! Svidjet će vam se! 

Zanimat će vas i….

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.