Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Čaj "H" za hormonalnu ravnotežu organizma

Čaj "H" za hormonalnu ravnotežu organizma

Ukoliko se i sami mučite u hormonskom paklu i već ste se nebrojeno puta pitali: što se, dovraga, zbiva sa mnom i što mogu poduzeti?, za vas je jedino riješenje priroda.

Svi članci
17. kolovoz 2016.

Jeste li se ikada susreli s nekim od ovih stanja: PMS, policistični jajnici debljanje, posebice oko struka, nesanica, obline i bolne mjesečnice, neplodnost, pojačana dlakavost, smanjeni libido, anksioznost...?

Ovo su samo su neki od problema u čijoj pozadini stoje hormoni, točnije hormonska neravnoteža!

Ukoliko se i sami mučite u hormonskom paklu i već ste se nebrojeno puta pitali: što se, dovraga, zbiva sa mnom i što mogu poduzeti?, za vas je jedino riješenje priroda. U ovom slučaju kombinacija triju prirodnih plodova...u obliku čaja.


neven


Čaj „H“ je čajna mješavina čiji glavni sastojak je cvijet nevena. Ostali sastojci čaja su stolisnik i kopriva. Namjena čaja je podrška hormonskoj ravnoteži organizma.

Neven se u narodnoj medicini koristi za regulaciju hormona, ublažava bolne menstruacije i jača imunitet. Neven sadrži značajnu količinu flavonoida zahvaljujući kojima djeluje protuupalno. Stolisnik je jedna od najčešće korištenih ljekovitih biljaka za čišćenje krvi, protiv upala, pomaže balansiranju nivoa ženskih spolnih hormona.

Naime, stolisnik je prijatelj žena jer blagotvorno djeluje na ženske tegobe; olakšava bolne menstruacije, ublažava menstrualne grčeve, smanjuje prekomjerno menstrualno krvarenje i regulira neredovite menstruacije.

Kopriva se pak u narodu koristi za čišćenje krvi te djeluje protuupalno. Zbog svoje visoke prehrambene vrijednosti, potpora je hormonskoj ravnoteži organizma. Bogata je vitaminima (posebno C,B,K), mineralima (kalcij, magnezij, silicij) i antioksidansima.

Kombinacijom ovih triju biljaka dobiva se čaj koji je i nutritivno i okusom očaravajuć.

Za još zdravih savjeta i recepata, prijavite se na newsletter gdje vas očekuje i jednokratni kod za 10% popusta. 

Zanimat će vas i...

čaj,
Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.
Komentari (1)
Nadica Lenartić, 17. svibanj 2018.
Ovaj čaj spravljam svako proljeće i to posebno kako bih odagnala proljetni umor i očistila tijelo od toksina nakupljenih tokom zime. On je također i odličan čaj za detoksikaciju cijelog organizma, a ja ga pijem u proljeće (obično u ožujku) i jesen (listopad). Pijem ga 1 litru dnevno, vrlo je jednostavan za napraviti, nosim na posao i pijem u malim gutljajima tokom cijelog dana. Već nakon 5 dana osjećam se preporođeno, puna elana i energije. Svakako treba probati.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.