Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Superhrana Papaja - saveznik za zdravlje i mršavljenje

Papaja - saveznik za zdravlje i mršavljenje

Za zdravije ljeto!

Svježa ili sušena, papaja je vrlo zdravo ljetno tropsko voće bogato vitaminima, mineralima, vlaknima i hranjivim tvarima.

Svi članci
21. svibanj 2017.

Ako tražite saveznika mršavljenja – našli ste ga u papaji. Ovo voće također može pomoći kada vas muči žgaravica, loša probava ili vjetrovi. Siromašna je kalorijama, a bogata vitaminima A i C. S obzirom da ovo voće ne uspjeva u našem podneblju, sušeni oblik dobrodošao je u vašoj kuhinji.

100 grama papaje sadrži tek 43 kalorija te je zbog toga izvrstan zalogaj kad osjetite napad gladi ili želju za nečim slatkim. Papaja sadrži enzim papain koji potiče probavu te sprječava nadutost. Pomaže tijelu brže razgraditi masnoće te tako potiče proces mršavljenja. 
 


Papaja komadi sušeni - Organski 100g Dennree

Bio sušena papaja je vrlo zdravo ljetno tropsko voće, koje je bogato vitaminima, mineralima, vlaknima i hranjivim tvarima. Ako tražite saveznika mršavljenja našli ste ga u papaji. Ovo voće također može pomoći kada vas muči žgaravica, loša probava ili vjetrovi. Ovi vitamini pospješuju naš imunološki sustav te nas štite od prehlada i gripe. Enzim papain može smanjiti upalne procese kod mnogih bolesti, uključujući reumatoidni artritis, osteoartritis, giht ili astmu.

Suha papaja može se koristiti u raznim receptima. Ona će se odlično snaći u desertima koji su vrlo lagani. Na taj način će ih podići i dati im dodatnu svježinu. Suhu papaju možete koristiti i u raznim voćnim salatama. Isto tako možete ju konzumirati i kao grickalicu ili međuobrok.

Za doručak kao muesli ili granola te u raznim kolačima, papaja će vas oduševiti. Osim toga iz nezrelog ploda papaje dobiva se i enzim papain koji potiče probavu bjelančevina, poboljšava apetit te djeluje antibakterijski.

Papaja - za bolju probavu

Enzimi su složene molekule proteina koje naše tijelo treba da bi ispravno funkcioniralo. Tropsko voće ananas i papaja, osim što su poznati po svom ukusnom plodu, sadrže i značajni udio enzima.

Papaja je odličan dodatak prehrani koji može poboljšati vašu probavu. Ukoliko ne konzumirate papaju u svježem obliku, Caricol papaja je odličan izbor za vas. Caricol papaja tekući je dodatak prehrani i organski proizvod dobiven od zrelog ploda papaje.

Patentirana formula posjeduje višestruko poboljšana probavna svojstva u usporedbi s plodom papaje. Prirodna moćna priprema za učinkovitu regulaciju i potporu probave. Pogodan za djecu pod nadzorom odraslih ali i za sve osobe s oslabljenom ili nadraženom probavom.

Prijavite se na naš besplatan Newsletter i prvi saznajte sve novosti iz zdravog života uz Tvornicu Zdrave Hrane  Prijavom na newsletter ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu. 

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.