Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Mrkva, jabuka i đumbir u napitku za dugovječnost

Mrkva, jabuka i đumbir u napitku za dugovječnost

Kombinacija koja pršti zdravljem.

Najbolje od prirode u čaši. Pijte ga svakodnevno i stanite na kraj bolestima, bakterijama i lošem imunitetu.

Samo su četiri sastojka dovoljna da bi napravili napitak koji vam može promjeniti život - na bolje! Krenimo u priču o soku, koji bi se trebao na vašem stolu naći što češće!

Zašto su mrkva, jabuka i đumir super kombinacija? 

Mrkva popravlja vid, učinkovita je protiv raka, kožu čini mladom i zdravom, a posebno je dobra za srce. Čisti tijelo, dobra je za zdravlje zubi i desni te je učinkovita protiv srčanog udara. 

Jabuka jača imunitet, potpomaže mršavljenju, stimulira rad bubrega, jetre i žuči, stimulira probavu, a ona je jedna od voćki koja s punim pravom opravdava onu staru narodnu "jedna jabuka na dan, doktor iz kuće van."

Đumbir ublažava želučane tegobe i nadutost, stimulira sekreciju mukusa, ublažava kašalj i olakšava bol u grlu, olakšava mučninu, posebice morsku bolest, jutarnju mučninu, mučninu izazvanu kretanjem i mučninu uslijed kemoterapije, posjeduje anti-bakterijska, anti-gljivična i anti-toksična svojstva te se zbog toga koristi kao prevencija gripe i prehlade.

I na kraju dodajmo limun, kralja vitamina C. Limun čisti jetru i stimulira njezin rad, prirodni je antiseptik i antioksidans, sprječava gripu, prehladu i mnoge vrste infekcija, pomaže kod kolika i želučanih tegoba, pomaže probavi, potiče stvaranje enzima u jetri, normalizira rad crijeva i olakšava njihovo pražnjenje, sprječava gingivitis i stomatitis, pomaže u snižavanju krvnog tlaka i povećava razinu dobrog kolesterola, alkalizira organizam, sprječava grčeve i bolove u mišićima, regulira rad metabolizma, štiti od stresa i depresije, smanjuje rizik od moždanog udara, sprečava nastanak bubrežnih i žučnih kamenaca, štiti od osteoporoze.

Ove četiri biljke uistinu čine čuda za naše zdravlje, a kada se spoje u jedan napitak dobili ste vitaminsku bombu! Da...ove četiri biljke uistinu čine čuda za naše zdravlje, a kada se spoje u jedan napitak dobili ste odgovor na pitanje "Kako ste zaštititi od bolesti i što duže ostati zdrav?"

Recept za napitak od jabuke, mrkve i đumbira

Potrebni sastojci:

  • 4 mrkve
  • 3 jabuke
  • Sok od 1/2 limuna
  • 2-3 cm đumbira

Priprema:

  1. U sokovnik ubacite sastojke i popijte dobiveni sok.

Prirodni sokovi pravi su lijek i vitaminske bombe za vaš organizam. Igrajte se s kvalitetnim i zdravim namirnicama i napravite ukusne napitke kao što su i sljedeći: 

Prijavite se na naš besplatan Newsletter i prvi saznajte sve novosti iz zdravog života uz Tvornicu Zdrave Hrane! Prijavom na newsletter ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu. 

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.