Izbornik

Korisnička podrška: +385 1 5573 568

Kategorije proizvoda
Brza narudžba
0
U košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

Kupon je obračunat Obriši
Dostava: Besplatno
Ukupno s uključenim PDV-om: 0,00 €
Do besplatne dostave nedostaje vam 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Početna Zdravi kutak Njoki bez krumpira - upoznajte najbolje nove vrste omiljenih njoka!

Njoki bez krumpira - upoznajte najbolje nove vrste omiljenih njoka!

Jeste li imali priliku kušati njoke spremljene na velik broj načina?

Priprema njoka ne zahtijeva nikakvu specijalnu tehniku ili pomagalo, tek malo više vremena i strpljenja te namirnice koje ne uključuju krumpir.

Za njoke vam ne treba uvijek krumpir! Uživajte u izvrsnom okusu raznih alternativnih opcija njoka - od onih homemade do zdravih kupovnih od raznih namirnica.

Ako ste ikada sami radili domaće njoke vjerojatno ste shvatili da je za njihovu pripremu potrebno imati iskustvo i spretnost kako bi ispale onako kako smo ih zamislili. Međutim, postoje metode pripreme njoka kojima možemo lakše i brže postići izvrstan rezultat.

Njoki od batata

Jedni od najjednostavnijih njoka zasigurno su NJOKI OD BATATA. Zbog bogatstva vlakana, batat je omiljena namirnica i kod onih koji paze na svoju tjelesnu težinu. Umjesto krumpira upotrijebite batat, a kao zamjenu za bijelo brašno koristite pirovo i dobit ćete pufaste njoke koje možete poslužiti uz razne umake, ali i maštovita pesta kao što su: PESTO OD KELJA, PESTO OD SUNCOKRETOVIH SJEMENKI ili PESTO OD MEDVJEĐEG LUKA.

Njoki od bulgura

Omiljenu utješnu hranu - njoke, i to u zdravijoj kombinaciji s bulgurom možete pripremiti brzo i lako. Od pripreme do serviranja obroka proći će manje od pola sata, garantirano!  Zdrave i ukusne njoke krasi i odličan popis sastojaka; bulgur, voda, pirovo brašno i pirov griz, koncentrat rajčice i začini. Poslužiti ih možete uz umak po želji, a recept za domaće njoke od bulgura čeka vas ovdje

Njoki od kvinoje

Njoki od kvinoje su veganski, bez laktoze, jaja i glutena, kuhaju se nekoliko minuta, a čuvaju se u hladnjaku. Krumpirove njoke pobjeđuju i okusom i nutritivno, pogotovo kad su u pitanju bjelančevine i svakako ih ne zaboravite poslužiti uz kremaste umake poput: ŠUMSKI UMAK OD GLJIVA ili PROTEINSKI KADHI UMAK.

Njoki od kukuruza

Jeste li spremni za jedan fotogenični obrok? Onda se u vašoj kuhinji moraju naći njoki od kukuruza! Lagane okruglice žute boje savršeno će pristajati uz lagane proljetne recepte i povrtne umake. Također, odlično će pristajati i uz omiljene čušpajze u kojima volite njoke kao što je onaj s graškom. Da, spremite grašak i noklice...ali ovog puta sa žutim lopticama.

Njoki od kus kusa

Ako ste ipak raspoloženi za malo prljanja kuhinje i uživanja u izradi vlastitih njoka, oni od kus kusa će vas oduševiti. Od samo 4 sastojka nastaju puni, prozračni i ukusni NJOKI OD KUS KUSA, koje možete zapeči sa sirom, preliti s malo sosa od rajčice i mozzarellom ili pak poslužiti uz malo naribanog grana padana i sočnu salatu.

Već ste zaboravili krumpirove njoke? Znamo kako vam je.

Zanimat će vas i...

Komentiraj članak

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar/recenziju.

Korisnička podrška

Pon - Pet: 07:00 - 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. 
Besplatno primaj savjete i recepte iz svijeta zdrave prehrane. 
*Popust se ne zbraja s drugim popustima.